Stranden

Spenderat hela förmiddagen vid västersjön där Kahn håller på att lära sig simma




You don't know what you got till you're missing it a lot

Midsommar var verkligen roligt. God mat, trevligt sällskap och goda drinkar. härligt härligt. Mycket hundar som syns på bilderna




Måste sova snart eftersom jag jobbar vid sex imorgon. Hugo sover hos Johans föräldrar inatt eftersom Johan inte är hemma och den lille kan ju inte vara ensam när ja jobbar. Första gången han sover borta, får väl se imorgon hur det gick...


Lägger in en video med Erik Hassle som jag har blivit smått besatt av. Vilken underbar röst. Me like. A lot




Midsommar? Redan..?

Shit, var det inte jul nyligen? Var fan tar tiden vägen...?

Jaja kul kommer det nog bli imorgon. På dagen blir det middag med familjen hemma i Hovslätt. Mys med en massa lax, vi är en riktig laxfamilj. Lax i alla dess former.. Mmmm


På kvällen ska jag hem till syster och Pontus och äta lite middag, dricka drinkar och mysa. Låter som en riktigt rolig dag.

Imorse skjutsade jag Johan till Phille eftersom dom skulle ta med sig husvagnen till Smögen med ett gäng kompisar. Roligt roligt.

I eftermiddags åkte jag upp till Stadsparken och gick en sväng. Hugo fick leka av sig ordentligt med en amstafftik som också gillade att leka vilt. Roligt att träffa folk som har sociala hundar och som vågar komma fram.

Sen stack jag till a6 och shoppade lite. Blev en klänning, två tröjor, lite nytt smink och ett linne. Härligt.
Sen träffade jag syster och Pontus på Willys där vi handlade mat tills imorgon. Handlade lite eget också eftersom jag ska baka en paj tills imorgon.


Härliga fredag


Ska bli väldigt skönt med fredag imorgon, jag har gått runt och längtat efter vitt vin hela veckan. Jag har blivit helt tokig i det!
Imorgon ska jag in till stan och köpa mig nått fint att ha på mig tills imonkväll eftersom jag och Linn ska ut. Funderar på att göra pannkakor till frukost, blev så sjukt sugen på det nu... Med typ lite bär, kanske sirap och lite grädde. Mumma

Har haft lite egokväll med ett långt bad, hemmagjord hårinpackning, hemmagjord ansiktsmask och tända ljus. Mysigt värre och nu känner jag mig fräsch och härlig


// Wallan

That is just so typically me


Nu börjar dom små ögonen falla ihop.
Jag jobbade tidigt på arla, mellan 6 och halv 3. Sen var det bara hem och åka iväg till nästa jobb.
Har börjat städa på pappas jobb som jag gjorde för typ två år sen.

Träffade Linn en snabbis med, en glad Linn =)
Är du glad så är jag glad, honey.


Imorgon blir det en massa hundar. Ska ha Wilda igen för första gången på över en månad vilket ska bli kul. Hon har blivit så himla stor sen sist.
Spännande att se hur Hugo och hon går ihop. Hon har redan skrämt skiten ur honom en gång. Lika bra att han lär sig att man inte kan behandla en liten dam hursomhelst ;)



                                                                              Kahn             Wilda                Valy  





Nu har jag och Johan myst med kinamat, godis och Skönheten och odjuret. Gud va bra dem gamla disneyfilmerna är. Johan sitter och skrattar åt mig när jag sjunger alla låtar. Har man varit Disneynerd så kan man alla låtar.

Hittade en film på youtube med Anders Ekborg. Herregud vilken röst. Jeez





RSS 2.0